Industry News

Aké sú v súčasnosti hlavné štýly trekingových palíc?

2024-01-05

V súčasnosti existujú tri hlavné štýlytrekingové palicea to dvojdielny teleskopický typ, trojdielny teleskopický typ a skladací typ. Skladací typ sa ďalej delí na trojdielny skladací typ, päťdielny skladací typ atď. Vďaka päťdielnemu skladaciemu typu je skladnejší a ľahšie sa skladuje. Tento typ trekingovej palice Máme ju v našej predajni.

Dvojdielna trekingová palica


Tento typ trekingovej palice má silnú stabilitu, no po zložení je stále ťažko skladovateľný, čo vybočuje z prenosnosti vonkajšieho použitia, preto už nie je na trhu dostupný.


Trojdielna trekingová palica


Trojdielnetrekingové palicesú teraz populárnejšie. So zlepšením konštrukčnej úrovne, stability trojdielnehotrekingové palicenie je menšia ako u dvojdielnych trekingových palíc. Tieto trekingové palice sú pri skladovaní menšie a dajú sa lepšie zbaliť do batohov alebo kufrov. , tento typ trekingovej palice sa používa hlavne pri turistike, trekkingu, horolezectve, horolezectve a iných odvetviach.


Päťdielna trekingová palica


Päťdielna trekingová palica je vylepšenou verziou trojdielnej trekingovej palice. Trekingová palica rovnakej dĺžky sa dá zložiť na menšie a pohodlnejšie sa prenáša. Ak dávate pozor na high-end, potom sú turistické palice so zľavou 50 % dobrou voľbou. Máme ich aj v našej predajni. Kliknite na odkaz vyššie a vyhľadajte v obchode.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept