Industry News

  • Kempingové stany a stany na batohy sú prístrešky používané na vonkajšie ubytovanie, ale líšia sa v rôznych aspektoch, najmä v súvislosti s ich dizajnom, hmotnosťou, veľkosťou a zamýšľaným použitím.

    2024-01-10

  • V súčasnosti existujú tri hlavné štýly trekingových palíc, a to dvojdielny teleskopický typ, trojdielny teleskopický typ a skladací typ. Skladací typ sa ďalej delí na trojdielny skladací typ, päťdielny skladací typ atď. Vďaka päťdielnemu skladaciemu typu je skladnejší a ľahšie sa skladuje. Tento typ trekingovej palice Máme ju v našej predajni.

    2024-01-05

  • V minulosti boli trekingové palice a turistické palice ešte vzácnosťou a v podstate ich nikto nepoužíval, ale čo teraz? Či už ide o horolezectvo, turistiku, cezpoľný beh atď., každý začína používať horolezecké palice. Nepochybne sa stala nevyhnutnou výbavou pre outdoorové aktivity.

    2023-12-02

  • Existujú rôzne klasifikácie trekingových palíc na základe rôznych štruktúr. Nižšie podrobne vysvetlím konkrétne rozdiely a spôsob ich výberu.

    2023-11-13

  • Názov každej časti stanu. Stany sa prenášajú po častiach a montujú sa na mieste, takže sú potrebné rôzne diely a nástroje. Poznajte názov každej časti a použite metódu, oboznámte sa so štruktúrou stanu, na rýchle a pohodlné postavenie stanu.

    2023-03-09

  • Trekingové palice sa používajú hlavne v relatívne zložitom teréne s veľkým zaťažením, ako je turistika, diaľkové výlety, horolezectvo atď. V tomto scenári použitia majú trekingové palice hlavne tieto funkcie:

    2022-12-02

 12345...8 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept